Kernekompetencer


CIMCO Software

CIMCO har udviklet en stor pakke af software moduler, som samlet eller hver for sig kan være behjælpelige med at effektivisere opstillings tider på Deres maskinpark.

CIMCO DNCMax

DNCMax 8 er den seneste version af den mest driftsikre CNC-kommunikationssoftware på markedet.

Med funktioner som den særdeles anvendelige Remote Request og Auto Receive, og den avancerede client/server-arkitektur, er DNC-Max stadig den foretrukne software-løsning.

DNCMax 8 tilbyder en lang række funktionaliteter, der er udviklet til at gøre alle aspekter af CNC-kommunikationen mere pålidelige og effektive.

CIMCO Edit

CIMCO Edit 8 er den foretrukne editor for professionelle CNC-programmører, der kræver et pålideligt, fuldt udstyret og professionelt editerings- og kommunikationsværktøj.

Standard
Hurtig effektiv redigering af standard ISO programmer.

Professional
Som standard, med makro programmering og simulerings modul

Cimco Edit DNCLink

DNC udvidelses modul til editor, kommunikation til alle standard ISO styringer

Cimco NCBase

CIMCO NC-Base 8 er et CNC-programstyringsværktøj, der sætter dig i stand til at ordne og håndtere dine CNC-programmer samt de tilhørende produktionsdokumenter.

Styring af programmer til emneforarbejdning, samt de tilhørende produktionsdokumenter er ofte en tidrøvende opgave for CNC-programmører og –operatører. CIMCO NC-Base 8 tager sig af den del af arbejdet og går et skridt videre. Ved at etablere et integreret og yderst fleksibelt styrings-, søgnings- og editeringsmiljø sikres det, at programmører og operatører kan arbejde mere effektivt.

Cimco CNCCalc

CIMCO CNC-Calc 8 er en fuldt funktionel 2D CAD-løsning, der kører inde i CIMCO Edit 8. Dette udvidelses modul er et hurtigt og effektivt værktøj til løsning af kompleks 2D-geometri.

Udregninger til CNC-programmer kan være både vanskelige og tidskrævende

Cimco Mazatrol viewer

Mazatrol viewer udvidelses modul, se og print mazatrol programmer

Cimco MDCMax

I vore dages komplekse og globale konkurrencesituation er det vigtigere end nogensinde før at optimere udnyttelsen af virksomhedens maskiner.

CIMCO MDC-Max tilbyder omfattende maskindataindsamling og –analysemuligheder, som med øjebliksrapporter forenkler den optimale udnyttelse af maskinerne og giver overblik over maskinernes samlede effektivitet (OEE – Overall Equipment Effectiveness). Alt dette kan opnås uden at tilknytte en PC til hver CNC – alle data kan overføres med kabel, trådløst eller tilkoblet virksomhedens netværk (ethernet) og lagres centralt, selv hvis data ønskes indsamlet fra flere værksteder.

Moxa hardware

Vi er lagerførende med forskellige typer Moxa hardware

Moxa W2150A trådløs netværk

Moxa W2150A wifi-RS232 konverter, kan også opsættes som wifi-client til de nyeste netværks styringer

Moxa kablet netværk

Moxa kablet netværk til RS232 konverter, kan leveres med 1 eller op til 32 RS232 porteMoxa USB RS232 konvertere

Moxa Uporte USB til RS232 konverter, kan leveres med 1 eller flere RS232 porte

Moxa I/O

Moxa E1210, 16 digitale indgange til brug ved dataopsamling fra maskiner

CNConnect ApS

v/Erik Poulsen

Bavnevej 61

8930 Randers nø

+45 6013 3802

Mail: ep@cnconnect.dk

CVR: 33494521

CIMCO Software Certified Solution Provider